MENU
Checkin
--
Checkout
--
Protection of Personal Data
Protection of Personal Data

Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi

Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz.

Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikasının ve İletişim İzninin Amacı
Bu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni;
a. İçerik ve Yer Sağlayıcısı olduğumuz işbu internet sitesinin ("İnternet Sitesi") ne tür kişisel veriler topladığını,
b. Bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığını,
c. İnternet Sitesi'nin kişisel verilerinizi kimlerle paylaşabileceğini,
d. İnternet Sitesi'nin işlediği kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğunu ve bu hakları nasıl kullanabileceğinizi,
e. Çerez'ler (Cookie) hakkında bilgilendirmeyi ve
f. Ticari elektronik ileti alma konusundaki olumlu veya olumsuz tercihlerinizi nasıl değiştirebileceğinizi açıklamaktadır.

İşlenen Kişisel Verileriniz, Kişisel Veri İşleme Amacı ve Dayanağı
Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd. Şti adı altında varlık gösteren şirketimiz ve seyirbutik.com web sayfamız, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, soy isim, yaş, e-posta, telefon vb.) sizlerden talep etmektedir.
Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd. Şti. ve seyirbutik.com ile e-mail, online chat, iletişim formları ve tüm kanallardan yapacağınız yazışmalar kayıt altına alınmaktadır. Kişisel bilgileriniz ve IP adresiniz kayıt altında tutulmaktadır.
Toplanan bu kişisel bilgilerden elde edilebilecek istatistik veriler (tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, vb.), dönemsel kampanya çalışmaları, e-bülten çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında, verilen hizmetlerin ve pazarlama faaliyetlerinin iyileştirilmesinde Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd. Şti. adı altında varlık gösteren şirketimiz ve seyirbutik.com web sayfamız kullanılmaktadır.
Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd. Şti. adı altında varlık gösteren şirketimiz ve seyirbutik.com web sayfamız, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, misafirlere daha özel ve etkin bir rezervasyon deneyimi yaşatmak amacıyla kullanılmaktadır.

Kişisel Verilerinizle İlgili Haklarınız
İşlenen kişisel verilerinizin neler olduğunu, işleme amacı doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını, yurt içi veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenmeyi, eksik veya yanlış işlenen kişisel verileriniz söz konusu ise veya işlenen kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması durumunda bu verilerinizi değiştirmeyi, güncellemeyi ve/veya silmeyi, bu durumun kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep edebilirsiniz. Bu durumda haklarınızı iletişim@seyirbutik.com adresine mail atarak kullanabilirsiniz. Üyelik hesabınızın bulunmadığı durumlar bakımından ise kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun (KVKK) mad. 28/f.1,b ve f.2,b ve 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun uyarınca yasal olarak tutulmaktadır.

Kişisel Veri Saklama Süresi

Elektronik Ticarette Hizmet Sağlayıcı ve Aracı Hizmet Sağlayıcılar Hakkında Yönetmeliğin m.11 hükmü uyarınca “seyirbutik.com” elektronik ticaret işlemlerine ilişkin elektronik kayıtları işlem tarihinden itibaren üç yıl süreyle saklar ve talep halinde bu kayıtları Bakanlığa sunar.
. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz tarafımızca veya talebiniz üzerine silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. Ayrıca 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun uyarınca işlediğimiz trafik verileri 2 yıl saklanır ve süre bittikten sonra anonim hale getirilir.

Toplanan Veriler

-Günlük bilgiler

Hizmetlerimizi kullandığınızda veya tarafımızca sağlanan içerikleri görüntülediğinizde, belirli bilgileri otomatik olarak toplarız ve depolarız. Bu, şunları içerir:

hizmetimizi nasıl kullandığınızla ilgili ayrıntılar, örneğin, arama sorgularınız gibi.

telefon numaranız, çağrı yapan tarafın numarası, yönlendirilen numaralar, çağrıların tarihi ve saati, çağrıların süresi, SMS yönlendirme bilgileri ve çağrıların türleri gibi telefon günlüğü bilgileri.

İnternet Protokol Adresi.

Kilitlenmeler, sistem etkinliği, donanım ayarları, tarayıcı türü, tarayıcı dili, istekte bulunduğunuz tarih ve saat ile yönlendiren URL’si gibi cihaz etkinlikleriyle ilgili bilgiler.

Tarayıcınızı veya Hesabınızı tanımlayabilecek çerezler.

-Konum bilgileri

seyirbutik.com hizmetlerini kullandığınızda, gerçek konumunuz hakkında bilgiler toplayabilir ve bunları işleyebiliriz. Konum belirlemek için, IP adresi ve GPS'in yanı sıra yakındaki cihazlar, Kablosuz erişim noktaları ve baz istasyonları hakkında seyirbutik.com’a bilgi sağlayabilecek diğer sensör verileri gibi çeşitli teknolojileri de kullanabiliriz.

-Benzersiz uygulama sayıları

Belirli hizmetler benzersiz bir uygulama sayısı içerir. Söz konusu hizmeti yüklediğinizde veya yüklemesini kaldırdığınızda ya da bu hizmet, otomatik güncellemeler gibi amaçlarla düzenli olarak sunucularımızla bağlantı kurduğunda yüklemenizle ilgili bu sayı ve bilgiler (örneğin, işletim sisteminin türü ve uygulama sürüm numarası) seyirbutik.com’a gönderilebilir.

-Yerel depolama

Tarayıcı web depolaması (HTML 5 dahil) ve uygulama veri önbellekleri gibi mekanizmalar kullanarak bilgileri (kişisel bilgiler dahil) cihazınızda yerel olarak toplayabilir ve depolayabiliriz.

SEYIRBUTIK.COM ÇEREZ POLİTİKASI
Seyirbutik.com, birçok web sitesinde olduğu gibi web sitesi kullanıcılarının ziyaret deneyimlerini iyileştirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla çerez vb. teknolojiler kullanmaktadır. Seyirbutik.com Çerez Politikası web sitesi kullanıcılarını çerezlere ve kullanılan çerez türlerine ilişkin olarak bilgilendirmek ve çerez tercihlerinin nasıl yönetilebileceği konularında yol göstermek amacıyla hazırlanmıştır.
Çerez kullanımını onaylamıyorsanız web sitesine devam etmemenizi ya da çerez tercihlerinizi bu Politika’da gösterildiği şekilde değiştirmenizi rica ederiz. Çerezlere izin verilmemesi halinde web sitesinin bazı özelliklerinin işlevselliğini yitirebileceğini hatırlatmak isteriz.


ÇEREZ NEDİR?
Çerez, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızda ya da mobil cihazınızda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Bu dosyalarda IP adresiniz, oturum bilgileriniz, eriştiğiniz sayfalar vb. veriler saklanır. Çerezler sayesinde web sitesi tercihleriniz hatırlanabilir, oturumunuzun açık tutulması sağlanabilir ya da size ilgilendiğiniz içerik sunulabilir. Çerezlere ilişkin detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

ÇEREZ TÜRLERİ
Çerezler mobil cihazlarda depolanma süreleri ve kimin tarafından yerleştirildikleri gibi kriterlere göre farklı türlere ayrılmaktadır. Bu kriterler kapsamında temel ayrım şu şekildedir:

Oturum Çerezleri: Oturum çerezleri, geçici çerezler olup tarayıcıyı kapattıktan sonra cihazdan silinirler. Bu çerezlerin ana işlevi web sitesinin düzgün bir şekilde çalışmasını sağlamaktır.

Kalıcı Çerezler: Kalıcı çerezler tarayıcıyı kapattıktan sonra da kullanıcı tarafından silininceye ya da süresi doluncaya dek cihazda kalmaya devam ederler.

Birinci Taraf Çerezler: Birinci taraf çerezler ziyaret edilen web sitesi operatörü tarafından cihaza yerleştirilen çerezlerdir.

Üçüncü Taraf Çerezler: Üçüncü taraf çerezler ziyaret edilen web sitesi operatörü dışındaki kişiler tarafından cihaza yerleştirilen ve kontrol edilen çerezlerdir.

SEYIRBUTIK.COM WEB SİTESİNDE KULLANILAN ÇEREZLER
Seyirbutik.com, Gizlilik Politikası uygun olarak farklı türde çerezler kullanmaktadır.
Web sayfamızı ziyaret ettiğinizde sayfamızda kullandığımız/kullanacağımız çerezlerle ile ilgili olarak aşağıdaki bilgileri dikkatinize sunmaktayız.

Çerezleri Kullanım Amacı

Çerez Türü

Google (analytics, doubleclick, hotelads)

Ölçümleme
Reklam
Site içi iyileştirme

İşlevsel ve analitik çerezler
Ticari çerezler

Facebook

Reklam

Ticari çerezler

Insider
Segmentify
8digits

Ölçümleme
Reklam
Site içi iyileştirme

İşlevsel ve analitik çerezler
Ticari çerezler

Hotjar

Ölçümleme
Site içi iyileştirme

İşlevsel ve analitik çerezler

3üncü taraf firmalar (criteo, rtbhouse, Trivago, Tripadvisor)

Reklam

Ticari çerezler
Üçüncü taraf çerezler

Adjust, Firebase

Ölçümleme
Reklam

İşlevsel ve analitik çerezler
Ticari çerezler


Zorunlu Çerezler: Web sitesinin doğru bir şekilde çalışmasını sağlayan ve özelliklerini kullanmanıza imkân veren teknik çerezlerdir. Oturum çerezi kategorisinde yer alırlar. Bu çerezlerin engellenmesi halinde web sitesi özelliklerinin kullanılamaması sonucu doğar. Zorunlu çerezlerin kullanımı için onayınız gerekmemektedir.

Analitik Çerezler: Web sitesi deneyiminizi iyileştirmek amacıyla analitik çerezler kullanılır. Analitik çerezler, web sitesi nasıl kullandığınızı (örn; hangi sayfaları ziyaret ettiğini, ziyaret süresini vb.) anlamamızı sağlar. Böylelikle sunduğumuz içerikleri geliştirebilir ya da web sitesi tasarımını değiştirebiliriz.

İşlevsellik Çerezleri: Web sitesini tekrar ziyaret ettiğinizde dil tercihlerinizin, bölge seçiminizin vb. hatırlanmasına olanak sağlar.

Hedefleme/Reklam Çerezleri: Seyirbutik.com web sitesinde hedefleme ve reklam amacıyla farklı birinci taraf ve üçüncü taraf çerezler kullanmaktadır. Bu çerezleri tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek ya da bu Politika’da gösterildiği şekilde çerez tercihlerini değiştirerek engellemeniz mümkündür.

ÇEREZ TERCİHLERİNİZİ NASIL DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ?
Çerezleri kullandığınız tarayıcının ayarlarını değiştirerek kişiselleştirmeniz ya da tamamen engellemeniz mümkündür. Farklı tarayıcılar için izlenmesi gereken adımlara ilişkin detaylı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Tarayıcı Adı

Link

Google Chrome

https://support.google.com/chrome/answer/ 95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=tr

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/ 17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox

https://support.mozilla.org/tr/kb/ cerezleri-silme-web-sitelerinin-bilgilerini-kaldirma

Yandex

https://yandex.com.tr/support/browser-classic/ personal-data-protection/cookies.xml

Safari

https://support.apple.com/kb/ PH21411?locale=tr_TR


Diğer tarayıcılarda çerez tercihlerini yönetmek için ilgili tarayıcının yardım veya destek sayfasını inceleyebilirsiniz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZE İLİŞKİN HAKLARINIZ
Veri sahibi olarak Seyirbutik.com’a başvurarak;

Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Yukarıda sayılan haklarınıza ilişkin taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de öngörülen başvuru usullerine uygun olarak Şirketimize iletmeniz durumunda Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd. Şti adı altında varlık gösteren şirketimiz ve seyirbutik.com web sayfamız talebinizi niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Seyirbutik.com Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücreti alabilir.

Seyirbutik.com tarafından kişisel verilerinizin işlenmesi ile veri güvenliğinin sağlanması konularında daha detaylı bilgiye Seyirbutik.com Gizlilik Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

Resmi Makamlarla Kişisel Veri Paylaşımı
Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince, resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olunduğu durumlarda, resmi makamlara açıklanabilecektir.

Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni'nde Yapılacak Değişiklikler
Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd. Şti adı altında varlık gösteren şirketimiz ve seyirbutik.com web sayfamız, üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, sözleşme ilişkisi içinde olduğu, veri güvenliği konusundaki hassasiyetini paylaşan ve ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde yapılan paylaşımlar hariç, kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Kredi Kartı ve Ödeme Bilgilerinin Korunması
Vermiş olduğumuz hizmet dolayısıyla sizlerden alınan ödeme ve kredi kartı bilgileri hizmet bedellerinin tahsil edileceği tarihe kadar tarafımızca PCI DSS güvenlik standartları doğrultusunda hizmet veren üçüncü taraf bir servis sağlayıcıya iletilip şifrelenerek saklanır. PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) adı altında oluşturulan güvenlik standartları American Express, Discover, JCB International, Mastercard ve Visa Inc.firmalarından oluşan önde gelen ödeme kartı servis sağlayıcılarının bir araya gelerek oluşturdukları bir konsey tarafından güvenli ödeme çözümlerinin oluşturulması ve tacirlerin, hizmet sağlayıcılarının, finansal kurum ve kuruluşların kendi ödeme sitemlerini güvence altına almaları, yaşanabilecek ihlalleri, kart bilgisi hırsızlıklarını önlemeleri maksadıyla yeni güvenlik politikalarını ve teknolojileri uygulamaya koymalarını sağlamak amacıyla oluşturulmuştur. Seyirbutik.com ile paylaşmış olduğunuz kredi kartı ve sair ödeme bilgileri bahis olunan standartlar doğrultusunda Level 1 güvenlik sertifikasına sahip üçüncü taraf bir güvenlik hizmeti sağlayıcısına yukarıda belirtildiği gibi Tedarikçilerce hizmet bedelleri tahsil edilene kadar saklanacak olup, bu tarihten sonra da işlem güvenliğinin sağlanması maksadıyla belirli bir süre daha saklanmaya devam olunacaktır. Seyirbutik.com aracılığıyla hizmet almanız durumunda kredi kartı ve sair ödeme bilgilerinin belirtilen kapsamda tarafımızca saklanmasına açıkça onay vermiş olduğunuzu kabul etmektesiniz.
İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmasına rağmen dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd. Şti adı altında varlık gösteren şirketimiz ve seyirbutik.com web sayfamız sorumluluğunda değildir.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 11. maddesi gereği haklarınız;
Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd. Şti adı altında varlık gösteren şirketimiz ve seyirbutik.com web sayfamıza başvurarak, kişisel verilerinizin;
a) işlenip işlenmediğini öğrenme,
b) işlenmişse bilgi talep etme,
c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
ç) yurt içinde/yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,
d) eksik/yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme (eksik/yanlış işlenen kişisel verileriniz söz konusu ise bu verilerinizi değiştirmek için iletisim@seyirbutik.com adresi ile irtibata geçebilirsiniz),
e) 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini/yok edilmesini isteme,
f) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
g) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
ğ) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz.

Uygulanacak Hukuk, Yetkili Mahkeme ve İcra Daireleri
İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir. Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni'nin uygulanmasından doğabilecek her türlü uyuşmazlığın çözümünde, Bursa İznik Mahkeme ve İcra Daireleri yetkilidir.

İletişim İzni
Bu izinli veri metni ile birlikte, Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd. Şti adı altında varlık gösteren şirketimiz ve seyirbutik.com web sayfamız ile paylaşmış olduğunuz kişisel bilgilerinizin; tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi, satış, pazarlama ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarının gönderilmesi için; saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlara yönelik olarak; Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd. Şti adı altında varlık gösteren şirketimiz ve seyirbutik.com web sayfamız ile paylaşılmasına izin vermiş bulunuyorsunuz. Bu bilgiler sadece size sağlanacak hizmetlerin kusursuz sunulabilmesi, olası gönderilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri güvenliği konusundaki hassasiyetimizi paylaşan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır.

İletişim İzni İptali
Seyirbutik.com e-bülten listesinden ayrılmak ve tarafınızla ticari elektronik iletişim kurulması için verdiğiniz onayı iptal etmek isterseniz; iletişim@seyirbutik.com'a mail ile talebinizi iletebilir, ya da 0224577793’ü arayabilirsiniz.

Üçüncü Parti Sitelere Bağlantılarına (Linklere) Dair
Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd. Şti adı altında varlık gösteren şirketimiz ve seyirbutik.com web sayfamız, web sitesindeki bağlantılar aracılığıyla ulaşacağınız üçüncü kişilere ait web sitelerinin gizlilik ilkeleri hakkında bir garanti vermez, bu nedenle kişisel olarak belirlenebilir herhangi bir bilgi vermeden önce, gittiğiniz sitelerin gizlilik yaklaşımlarını değerlendirmenizi öneririz.

İletişim
Gizlilik sözleşmesiyle ilgili sorularınız için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Seyir Defteri Danışmanlık Turizm Org. Gıda Tic. Ltd.
Adres: Mustafa Kemal Paşa Mah. Kılıçaslan Cad. No:5 İznik/BURSA
Tel: +90 224 757 77 99
Mail adresi: iletisim@seyirbutik.com
Mersis no: 0767060932500016
Kişisel Verilerin Korunması Başvurusu ile ilgili taleplerinizi, güvenli elektronik imza kullanarak da bize iletebilirsiniz. iletisim@seyirbutik.com