MENÜ
Yetişkin
Çocuk
2019 Sömestr Yarıyıl Tatili
2019 Sömestr Yarıyıl Tatili
#
01
SEYİRBUTİK
Sömestr Yarıyıl Tatili (15 Tatil)

Çocuğunuzla birlikte katılabileceğiniz etkinliklerimizle, dönerken evinize götürebileceğiniz güzel anılarınız olsun.

Çocukların ve gençlerin sabırsızlıkla beklediği yarıyıl tatili başladı. Bu 2 hafta içinde çocukların ve onlarla birlikte ailelerinin katılabileceği etkinliklerin arasında kaybolmadan seçim yapabilmeniz için size özel bir sayfa hazırladık.

Eğitici ve eğlendiren atölyeler ve bir çok etkinlik...

02
SEYİRBUTİK
Çanak Çömlek Atölyesi

Mayalanmış ve kıvamına gelmiş killi topraktan yapılan çamurun ellerinizle şekil alması ile başlayan, pişirilmesi ile sona eren sürecin her bir dakikasından keyif alacaksınız.

Evinize dönerken geçirdiğiniz keyifli anların yanında kendi el emeğinizin ürünü de olacak.

#
#
03
SEYİRBUTİK
Ateşte Açan Çiçekler: Çini

Ata yadigarı olan ve Unesco Somut Olmayan Kültür Mirasımız olan çini sanatının ustalarıyla birlikte, siz de bu eşsiz deneyimi yaşayacak, sırrına erişecek ve ateşte açan çiçekleriniz olacak.

Seramik nedir? Çini Nedir? Çini Yapım Aşamaları nelerdir?

Mimarilerin vazgeçilmezi olan, insanın ruhunu ve gözünü dinlendiren bin yıllık sanat Çini… Geleneksel Türk Sanatlarından olan çini, genellikle mimari yapıların, cami, köşk, saray, çeşme, türbe ve benzeri yapıların iç ve dış süslemelerinde kullanılmış bir seramik ürünüdür.

04
SEYİRBUTİK
Sizi Size Yansıtan Büyülü Ayna: Ebru

Ebru sanatı; ebru teknesindeki renklerin, suyun ve sanatçısının ruh halinden yansıyanların sihirli bir karışımından oluşuyor. Zaman zaman iradenizin dışındaki, harika tesadüfler, teknede inanılmaz desenlere dönüşerek, sizi sürekli bir sihir duygusuna düşürebiliyor.

Ebru sanatına ve bu sanatı evde kendi başınıza yapmaya dair gerekli ipuçlarını alabileceğiniz atölyemiz sonunda belki vazgeçemeyeceğiniz bir hobiniz olacak.(Alıntı:milliyetemlak dergisi.)

#
05
SEYİRBUTİK
06
SEYİRBUTİK
07
SEYİRBUTİK
Etkinlik ve Gezi Ön Talep Formu